top of page
Ara
  • ozsangrup343

Dubai’de Kiralar Ne Kadar?

40 metrekare evler ile 300 metrekare arasında değişen evler için 10 kata varan fiyat farklarının olduğunu söylemek mümkündür.


Stüdyo daireler için genel olarak 3000 dirhem kira bedelleri belirlenirken, lüks ve 200 metrekare dairelerdeki kiralar 10 bin ile 20 bin dirhem arasında değişiklik gösteriyor.


Dubai’de emlak piyasası sürekli olarak geliştiği ve her yatırımcıya para kazandırdığı için, bu piyasada kaybetmek mümkün değildir. Satın alacağınız dairenin bulunduğu konum, akıllı sisteme sahip olma durumu, kaçıncı katta yer aldığı, manzarası ve ticari merkezlere uzaklığı da göz önünde bulundurularak kiralar belirlenir. Emlak fiyatları ve kira getirileriyle dikkat çeken Dubai’nin konut kiralama sürecindeki genel durumu aşağıdaki gibidir;

  • Milyonlarca kişinin göç ettiği ve sonrasında ülkesine dönmek istemediği ülkelerden biri olan Dubai’nin kiraları her gelirdeki insan için uygun seviyelerde belirleniyor.

  • Dubai’den daire satın alıp kiraya verebilir miyim; Evet, satın alacağınız tüm daireleri kiraya verebilir, özel anlaşmalarla yıllık kiralar veya aylık kiralar alabilirsiniz.

  • Emlak sektörüne girmek ve çok sayıda dairenin alım satım işlemlerini yapmak isteyen yatırımcılar, Dubai’nin yüksek insan sirkülasyonu sayesinde inanılmaz kazançlara erişebiliyorlar.

  • Konutunuzu kısa veya uzun vadede ne kadar kira getirisi olmasını isterseniz o bölgeden seçebilirsiniz.

  • Notte Global markası olarak tüm müşterilerimizin hangi hedefle Dubai’den golden vize almak istediğine göre özel bir danışmanlık hizmeti vermekteyiz.

  • Vize başvuru sürecinin yanı sıra dairenin bulunması, satın alınması ve kiralanmasıyla ilgili danışmanlık hizmetlerimizden de yılın her döneminde faydalanabilirsiniz.

2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Dubai'de Yatırım

Dubai, dünyanın en hızlı büyüyen ve dinamik ekonomilerinden birine sahip. Bu büyüme, özellikle emlak sektöründe benzersiz fırsatlar...

Dubai Emlak

Dubai Emlak Dubai, dünya genelinde emlak yatırımcıları için birinci sınıf fırsatlar sunan bir hedef haline geldi. Ancak bu dinamik...

Dubai Gayrimenkul Yatırım

Dubai, dünya genelindeki yatırımcıların gözdesi haline gelmiş bir gayrimenkul pazarına sahiptir. Burada yatırım yapmak, modern mimari...

Comments


bottom of page