top of page
Ara
  • ozsangrup343

Dubai Vizesi Kaç Gün içerisinde Sonuçlanır?

Dubai telefon kodu 971 olarak belirlenmiş ve tüm şahsi ve resmi numaralarla bu kod üzerinden iletişime geçilmesi sağlanmıştır.


Gümrük ve limanlarla yetkilendirilmiş olan kurumu mesai saatleri içerisinde arayabilir, vizeyle ilgili merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.


Dubai’de penthouse ve villa tipi konutları satın alarak golden vize sahibi olmak isteyen yüz binlerce kişiye son derece kaliteli dairelerin satışı birkaç saat içerisinde gerçekleştiriliyor.


Tüm evrak işlemlerini ve başvuru sürecini uzman ekibin yönetmesini isterseniz, Notte Global markamızın değerli personelleriyle iletişime geçebilirsiniz. Dubai’den daire satın alıp kiraya verebilir miyim; Evet, gayrimenkul satın alabilir ve aldığınız konutta ikamet etme şartı olmadan her zaman kiraya verebilirsiniz.


Golden vize başvurularınız 1 hafta içerisinde sonuçlanır. Olumlu sonuç elde edilmesi halinde, tüm ailenizin bu ülkede refah içerisinde yaşamasını sağlayacak 10 yıllık vizeye ulaşmış olursunuz.

3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Dubai'de Yatırım

Dubai, dünyanın en hızlı büyüyen ve dinamik ekonomilerinden birine sahip. Bu büyüme, özellikle emlak sektöründe benzersiz fırsatlar...

Dubai Emlak

Dubai Emlak Dubai, dünya genelinde emlak yatırımcıları için birinci sınıf fırsatlar sunan bir hedef haline geldi. Ancak bu dinamik...

Dubai Gayrimenkul Yatırım

Dubai, dünya genelindeki yatırımcıların gözdesi haline gelmiş bir gayrimenkul pazarına sahiptir. Burada yatırım yapmak, modern mimari...

Comments


bottom of page